Mayıs Ayında Almanya’da Düzenlenecek Fuarlar

Mayıs Ayında Almanya’da Düzenlenecek Fuarlar

Almanya fuar ve organizasyon sektöründe öne çıkan ülkelerden biridir. Her yıl farklı alanda organizasyonlara ev sahipliği yapan Almanya’da fuar alanı bu senede başka ülkelerden geri kalmadığını kanıtlıyor. Mayıs ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan yapı inşaat, endüstriyel ekipman, turizm, medikal sağlık, spor hobi, çiçekçilik ve otomotiv alanlarında fuarlar mevcut. İş ağınızı büyütmek ve yeni bağlantılar oluşturmak için Almanya fuarlarına katılmanızı özellikle tavsiye ediyoruz. İş gücü oranının ve sanayileşmenin yüksek olduğunu düşünürsek, burada düzenlenen fuarlara katılım sağlamak size ve firmanıza her anlamda prestij kazandıracaktır. Şimdi dilerseniz mayıs ayında Almanya’da düzenlenecek fuarlar hangileri? Birlikte inceleyelim.

TiefbauLIVE

İlk defa 2011 yılında kurulan TiefbauLIVE, iş makineleri, nakliyat ekipmanları, endüstriyel kamyonlar, teleskopik yükleyiciler, özel inşaat mühendisliği, şantiye hazırlığı gibi içerikleri bünyesinde bulunduruyor. 2 yılda bir gerçekleştirilen fuarın 2019 yılında 238 katılımcıya paralel olarak 8500 ziyaretçiyi konuk ettiğini vurgulayabiliriz. Yapı ve inşaat sektöründe kendini gösteren organizasyonun 5-7 Mayıs 2022 tarihleri arasında Karlsruher Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.

ShishaMesse Frankfurt

ShishaMesse pek çok sektörden farklı olarak nargile ve nargile ekipmanlarının teşhir edildiği uluslararası bir ticaret fuarıdır. Kuruluşu 2013 yılına uzanan fuarın 18 yaş ve üzeri her kitleye hitap ettiğini de eklemeliyiz. Organizasyonun perakendecilerden üreticilere, toptancılardan mağazalara, distribütörlerden tüccarlara dek yeni ürünler, yenilikçi teknolojiler, yeni iş bağlantıları ve Pazar paylarını genişletme imkânı sunuyor. ShishaMesse 6-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Franfurt Messe’de katılımcı ve ziyaretçilerini karşılamak üzere hazır olacak.

MOTORWORLD Classics Bodensee

Mayıs ayında Almanya’da düzenlenecek fuarlardan bir tanesi de MOTORWORLD Classsics Bodensee. Ana sergi sektörü otomobiller, uçaklar, motosikletler, tekneler, ticari araçlar, yedek parçalar, aksesuarlar, bakım ürünleri, model araçlar, sanat, giyim, edebiyat, yaşam tarzı gibi pek çok ürünü kapsıyor. Etkinliğin 6-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Messe Freidrichshafen’de ziyaretçilerini ağırlaması bekleniyor.

Control Stuttgart

İlk defa 1987 senesinde kurulan ve her yıl gerçekleştirilen fuar, her yıl aralıksız şekilde Stuttgart’ta ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Dünyanın önde gelen kalite ve güvence fuarları arasında yer alan Control StuttgartQS ile ilgili tüm teknolojilerin, alt sistemlerin ve ürünlerin uluslararası Pazar liderini, yenilikçilerini bir araya getiriyor. Ayrıca bu sınıfa dünyanın her yerinden kullanıcılarla yazılım ve donanımdaki eksiksiz çözümleri eklemeyi de ihmal etmiyor. 2019 senesinde 33 ülkeden 871 katılımcı konuk eden fuar, CNC makineleri, otomasyon, bilgisayar donanımı, tahribatsız malzeme testi cihazları, fiber optik teknoloji, eğilme testi makineleri, dökümantasyon, etiketleme, katman kalınlığı ölçümü, malzeme analizi, proses kontrolü, basınç testi makineleri, QA veri işleme gibi sayısız malzemeye sahiptir.


IHIF International Hotel Investment Forum

Mayıs ayında düzenlenmesi planlanan Almanya fuarları kapsamında, bir turizm fuarı olan IHIF International Hotel Investment Forum’da öne çıkıyor. 1999 yılında kurulan ve her yıl gerçekleşen fuar adeta küresel bir buluşma niteliği taşıyor. Misafirperverlikle birlikte mülk ve yatırım topluluklarının da çeşitli paydaşlarını tutarlı olarak bir araya getiriyor. 3 ve 5 Mayıs 2022 tarihlerinde açılacak fuar; otellerden tatil köylerine, kruvaziyer hatları tur operatörlerinden resort spalara, havayollarından charter şirketlerine, destinasyonlardan araç kiralama şirketlerine kadar geniş bir yelpazeyi temsil ediyor.

IRMA

Sağlık ve medikal alanında ilk kez 2012 yılında kurulan ve her yıl Bremen dönüşümlü gerçekleştirilen IRMA fuarı; engelliler ve yaşlılar için arabalar, iş ve entegrasyon, tekerlekli sandalyeler, elektrikli tekerlekli sandalyeler, yürüteçler, bakım yardımları, özel bisikletler, engelli sporlar gibi sektörleri kapsıyor. Fuar önümüzdeki dönelde 5-7 Mayıs 2022 tarihleri arasında Messe Hamburg’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuar Sepeti ile Profesyonel Fuar Desteği

Ulusal ve uluslararası tüm fuarları tek bir platformda toplayan fuarsepeti.com ile tüm fuarlar hakkında en güncel bilgilere ulaşabilir ve profesyonel fuar desteği alabilirsiniz. Tüm ülkelerde ve sektörlerde organize edilen fuarlara katılmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir, profesyonel fuar desteği alabilirsiniz. 

Yorum (0)
Yorum Bırak