Online İş Seyahati Araçları Neden Önemlidir?

Online İş Seyahati Araçları Neden Önemlidir?

Şirketlerin büyük bir çoğunluğu son yıllarda çevrimiçi rezervasyon araçlarına yöneldi, ancak çalışanların bu araçları benimsemelerini sağlamak hala zor olmaya devam ediyor. Çünkü bazı online iş seyahatleri araçları karmaşık yapıda olduğu için kullanıcıyı deneyimi açısından negatif özellikler barındırabiliyor. Sıklıkla iş seyahati yapan çalışan ve yöneticiler güvenilir ve kurumsal seyahat rezervasyonu sürecini basitleştiren bir çevrimiçi rezervasyon aracına ve bunun yanında iş seyahati yapan gezginlerin soruları olduğunda güvenilebilecek bir teknik desteğe de ihtiyaç duyulabilir. İşte bu noktada online iş seyahati araçları, iş seyahatinde para ve zaman tasarrufu sağlamaya yardımcı oluyor.

Online İş Seyahati Araçları ile Tüm Süreç Sizin Yönetiminizde

Şirketizin bünyesinde gerçekleşen kurumsal seyahatlerinizi kontrol edebileceğiniz bir platforma mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Online kurumsal seyahat çözümleri, seyahat planlamasından takibine dek tüm süreci belirlemenizi ve denetlemenizi sağlar. Şirket politikalarınız ile birebir uyum sağlayan ve kullanıcıya zaman kazandıran çözümler sunarak beklentileri tam olarak karşılayarak verimli kurumsal seyahatler gerçekleştirilmesinde yardımcı olur. Bir düşünün; seyahatinizi planladığınız rotaya göre dünyanın 200'e yakın ülkesinde uygun konaklama ve seyahat alternatifleri sunan bir aracı kullanmak işinizi kolaylaştırmaz mıydı?


Avantajlı Fiyatlarla İş Seyahati Çözümleri

Her şirketin ihtiyaç duyabileceği kurumsal seyahat araçları, yolculuk sürecini de tam olarak beklentilerinize uygun şekilde planlamanızı sağlar. Örneğin çevrimiçi kullanacağınız iş seyahati aracı ile uygun fiyatlı uçak biletleri ve konforlu uçak seferleri, sizin belirlediğiniz kuralların filtresinden geçerek size sunulur. Ne kadarda büyük bir kolaylık! Bu özellik sayesinde dilediğiniz zaman diliminde ve rotada seyahat etmeniz için gerekli tüm koşullar ayarlanır.

Raporlama Özelliği ile Kontrol Her Zaman Sizde

İyi bir iş seyahati aracında raporlama özelliği bulunmalıdır. Çünkü tarafınıza gönderilen online raporlar ile konaklama ve seyahat koşullarının şirketinizin seyahat bütçesine ve beklentilerine uygunluğunu her an takip etmek isteyebilirsiniz. Raporlama özelliği; gerçekleştireceğiniz kurumsal seyahatin bütçesi ve limitleri doğrultusunda sunulan seçenekler, size maksimum düzeyde masraf yönetimi ve tasarrufu yapma olanağı tanır.


Online İş Seyahati Araçlarının Avantajları Nelerdir?

Artık kurumsal seyahat hizmeti veren şirketler de online rezervasyon aracı hizmeti veriyor. Online iş seyahati aracı veya özelleştirilebilir çevrimiçi rezervasyon araçları kullanmanın onlarca avantajı bulunuyor. İşte iş seyahatlerinizi kolaylaştırıcak ve keyifli hale getirecek özellikler:

  • Kullanım Kolaylığı: Çok az eğitim gerektiren veya hiç eğitim gerektirmeyen gelişmiş arayüz.
  • Anında Rezervasyon: 7/24 uçak, araba ve otel rezervasyonları yapabilme imkanı.
  • Stratejik Odak: Temel seyahat rezervasyonunu ve toplantı planlama süreçlerini otomatikleştirerek yöneticinin daha stratejik hedeflere odaklanmasını sağlar.
  • Bütçe Kontrolü: Kural oluşturma mekanizması ve online takip sayesinde masraf yönetimi yapabilmenizi ve bu sayede seyahat harcamalarınızı optimize ederek 20%’ye kadar tasarruf yapmanızı sağlar.
  • Görünürlük: Küresel seyahat ve toplantı harcamalarını görüntülemek ve analiz etmek için kapsamlı raporlama ve tahmin araçları.
  • Uçak Bileti Çözümleri: Önerilen uçuşlar algoritması, fiyat limitleri, havayolu ve coğrafi kısıtlamalara kadar geniş bir yelpazede hizmet kolaylığı.
  • Hızlı Seyahat Planlaması: E-mail ya da telefon trafiği olmaksızın self rezervasyon ile seyahatlerinizi hızlıca planlamanıza yardımcı olur. 
  • Online Raporlama: Anlık online raporlar oluşturarak süreçlerin seyahat politikanıza uygunluğunu kolaylıkla kontrol edebilmeyi ve masraf yönetimi yapabilmenizi sağlar.
  • Uçuş ve Otel İçin Uygun Fiyatlar: Küresel tedarik zinciri, iş seyahati tasarruflarınızı sağlayabilmeniz için dünya çapında sizin adınıza müzakere ettiğimiz anlamına gelir.
  • Uzman Seyahat Danışmanlığı Hizmeti: Doğru teknolojiyle desteklenen deneyimlerle müşterilerin 7/24 hizmet almalarına yardımcı olur.

İş seyahati araçlarından yararlanmak işte bu kadar avantajlı! Peki Japon kalitesi anlayışıyla kendi adınıza kurumsal seyahatlerinizin organize edilmesine ne dersiniz? Şirketiniz ile gerçekleştireceğiniz kurumsal seyahatlerin yolculuk, konaklama, masraf yönetimi ve denetim gibi birçok aşamasını bir HIS Travel markası olan HISgo ile çözüme kavuşturabilirsiniz. HISgo online iş seyahati platformu sayesinde dünyada 185’ten fazla ülkede, 500.000 üzerinde anlaşmalı otel ve uygun fiyatlı uçak bileti seçenekleri parmaklarınızın ucunda!

Yorum (0)
Yorum Bırak